lineaRepública Mediterrànea (CA)
República Mediterrànea (EN)
República Mediterránea (ES)
República Mediterránea (PT)
linea

REPÚBLICA MEDITERRÀNEA
CARTA DE NAVEGACIÓ
Aquesta República Mediterrània no és un Estat. És un espai de convivència en el qual floreixen la cultura i la civilització; un món en el qual cada home i cada dona busca la seva felicitat.
No és un feu masculí, propietat exclusiva dels déus terribles i venjadors del Llibre. És un Mediterràni femení, il·luminat per Isis i per Minerva, per la llegenda d’una Maria Magdalena capaç d’estimar i ser estimada.
És un Mediterràni laic o no seria el Mare Nostrum, perquè malviuria dividit i amenaçat pels executors de la venjança divina.
Un espai on fer la revolució que avui necessita el món: la del coneixement. Les dificultats polítiques i religioses s’alimenten de la ignorància i de la superstició. El coneixement es manté distribuït de manera injusta i han de trencar-se els murs perquè la saviesa s’estengui sobre la terra.
Per a aquesta labor hem d’utilitzar i universalitzar internet i els mitjans de comunicació, ha de generalitzar-se com a lingua franca el domini de l’anglès, i els reformistes demòcrates de tots els països han d’elevar la seva veu, conforme a la seva pròpia tradició, però amb el suport manifest i eficaç dels seus conciutadans de la resta del món.

LibertéLiberté
ClaraClara
Al IskandariyahAl Iskandariyah
Dona en siena de Helios GómezDona en siena de Helios Gómez
Sal i sucreSal i sucre
Et trobaré a faltarEt trobaré a faltar
la musicala musicala musicaCiutadans de la Repúblicacom el  vam fer...agraïmentssala de prensabotiga
homepresentacióla musicaCiutadans de la Repúblicacom el vam fer...agraïmentssala de prensabotiga
amb les manscon las manos
Sea StringsSea StringsSea Strings
©ergoclicksEduard Rodés & ERGOCLICKSyoutubespotifyyoutubemailback