lineaRepública Mediterrànea (CA)
República Mediterrànea (EN)
República Mediterránea (ES)
República Mediterránea (PT)
linea
Et trobaré a faltar
LibertéLiberté
ClaraClara
Al IskandariyahAl Iskandariyah
Dona en siena de Helios GómezDona en siena de Helios Gómez
Sal i sucreSal i sucre
Et trobaré a faltarEt trobaré a faltar
Et trobaré a faltar
música: Eduard Rodés

Generalment la realitat no és com ens agradaria i té notes discordants que trenquen l’harmonia que busquem en les nostres vides. Es a partir d’aquesta realitat que comença un somni, i és en els somnis on trobem allò que realment ens agradaria tenir. Malauradament es quan som realment com ens agradaria ser, sense res que ens ho impedeixi i sense lligams. Mai en la realitat tenim la possibilitat de dir les coses com realment ens agradaria; però en un somni, si cal dir “t’estimo” pots fins i tot buscar tres formes diferents de dir-ho. Al veure acabar el somni busquem un final que no vol tenir fi.

María José Boira
Nascuda a Barcelona, comença els estudis de guitarra amb Fernando Alonso. El 1987 continua els estudis de perfeccionament de guitarra a l’Escola d’Arts Musicals Luthier amb els professors William Waters, Manuel González, Fernando Rodríguez, Arnaldur Arnarson, Alex Garrobé i Xavier Coll. Ha realitzat concerts internacionals com a solista i amb el quartet Mosaic.

María José Boira
Luthier: Joaquín Garcíala musicala musicala musicaCiutadans de la Repúblicacom el  vam fer...agraïmentssala de prensabotiga
homepresentacióla musicaCiutadans de la Repúblicacom el vam fer...agraïmentssala de prensabotiga
amb les manscon las manos
Sea StringsSea StringsSea Strings
©ergoclicksEduard Rodés & ERGOCLICKSyoutubespotifyyoutubemailback