lineaRepública Mediterrànea (CA)
República Mediterrànea (EN)
República Mediterránea (ES)
República Mediterránea (PT)
linea

agraïments
Afrontar la realització d’un segon CD requeria que molta gent m’animés a fer-ho i un cert nivell de bogeria. La veritat és que han estat moltes més de les que jo hagués pogut ni tan sols imaginar. M’han dit que els agradava, que els feia sentir coses, que valia la pena i que no parés de compondre. Això m’ha animat a continuar. Vull aprofitar per esmentar a algunes persones que van col·laborar a la part final de la meva obra anterior «amb les mans». Carlota Garriga que em va posar en contacte amb Jaume Torrent. Ell em va ajudar a entendre millor les meves composicions i em va animar a aprofundir en l’esperit mediterrani que he intentat reflectir en les noves peces.

Aquest disc té un protagonista principal: Carles Trepat. La seva generositat cap a la meva música m’ha permès tenir al meu abast els mitjans més difícils d’obtenir. Gràcies per tot Carles!
Santi Rodés, el meu germà, que com sempre ha posat creativitat, idees, treball en el seu temps lliure i bon humor. I ell és el que fa que cada vegada l’embolcall de la música sigui una petita meravella.
María José i Halldór han posat la seva màgia i l’espai físic per treballar: casa seva, en la que hem pogut compartir tardes de treball amb nens corrent pels passadissos i alegria a doll.
I al final, perquè el projecte pogués veure la llum, han fet falta recursos que permetessin realitzar la producció, al que han contribuït molts amics, ara ja Ciutadans de la República Mediterrània.

A tots, gràcies!

Eduard Rodésla musicala musicala musicaCiutadans de la Repúblicacom el  vam fer...agraïmentssala de prensabotiga
homepresentacióla musicaCiutadans de la Repúblicacom el vam fer...agraïmentssala de prensabotiga
amb les manscon las manos
Sea StringsSea StringsSea Strings
©ergoclicksEduard Rodés & ERGOCLICKSyoutubespotifyyoutubemailback