lineaRepública Mediterrànea (CA)
República Mediterrànea (EN)
República Mediterránea (ES)
República Mediterránea (PT)
linea
Liberté
LibertéLiberté
ClaraClara
Al IskandariyahAl Iskandariyah
Dona en siena de Helios GómezDona en siena de Helios Gómez
Sal i sucreSal i sucre
Et trobaré a faltarEt trobaré a faltar
Liberté
música: Eduard Rodés

«Liberté» es va estrenar a l'Auditori de les Cultures de Barcelona, el dia 10 de novembre de 2005 amb motiu de l'acte de inauguració dels cursos de formació continuada de la Univerfsitat de Barcelona, i dintre del marc de la presentació del IL3. Varen assistir el Batlle de Barcelona Joan Clos i el Rector de la Universitat de Barcelona Màrius Rubiralta.

La llibertat només s’aconse-gueix amb treball, esforç i la lluita de tots en la recerca i difusió de la veritat. Això suposa dedicació, constància i sacrifici. I una vegada aconseguida cal conservar-la, defensar-la i difondre-la. Aquesta fita es correspon amb el poema de Paul Eluard. Un himne m’assemblava la millor manera d’expressar-lo, i el poema la millor lletra possible. Per finalitzar la celebració que és una invitació a participar a tots els qui creiem que un món millor és possible.

Sur la lampe qui s’allume

Sur la lampe qui s’éteint

Sur mes maisons réunies

J’écris ton nom.


Sur le tremplin de ma porte

Sur les objets familiers

Sur le flot feu béni

J’écris ton nom.


Sur la vitre des surprises

Sur les lèvre attentives

Bien au-dessus silence

J’écris ton nom.


Liberté.

Poema de Paul Eluard (1942)

Carles Trepat
Nascut a Lleida, comença els estudis musicals amb Jordi Montagut. A partir de 1976 amplia els estudis de guitarra a Barcelona, Alacant i París amb Eduardo Sainz de la Maza, José Tomás i Alberto Ponce. Ha obtingut premis importants en diversos concursos nacionals i internacionals. Convidat habitualment per oferir concerts a les principals ciutats espanyoles, així com a França, Itàlia, Anglaterra, Polònia, Rússia, Austràlia...Se’l considera un dels millors concertistes de guitarra de la seva generació.

Carles Trepat
Luthier: Santos Hernándezla musicala musicala musicaCiutadans de la Repúblicacom el  vam fer...agraïmentssala de prensabotiga
homepresentacióla musicaCiutadans de la Repúblicacom el vam fer...agraïmentssala de prensabotiga
amb les manscon las manos
Sea StringsSea StringsSea Strings
©ergoclicksEduard Rodés & ERGOCLICKSyoutubespotifyyoutubemailback