lineaRepública Mediterrànea (CA)
República Mediterrànea (EN)
República Mediterránea (ES)
República Mediterránea (PT)
linea
Al Iskandariyah
LibertéLiberté
ClaraClara
Al IskandariyahAl Iskandariyah
Dona en siena de Helios GómezDona en siena de Helios Gómez
Sal i sucreSal i sucre
Et trobaré a faltarEt trobaré a faltar
Al Iskandariyah
música: Eduard Rodés

Al Iskandariyah i Egipte han suposat per a mi el contacte amb joves de països llunyans i desconeguts. Compartir l’esperit mediterrani que inspira d’alguna manera la meva música. Realitzar una cosa en la què realment crec: la formació –el coneixement- com a camí efectiu per fer a les persones més lliures. I persones més lliures que faran un món millor. Al Iskandariyah és amistat, amor, cultura, …passejar per la corniche olorant a mar i pensant que les onades porten una aigua que possiblement ha acariciat casa meva, a l’altre extrem de la República.

Halldór Már Stefánsson
Nascut a Reykjavik, Islàndia, inicia els estudis de guitarra amb el professor Örn Viðar Erlendsson al Conservatori d’Akureyri. El 1986 es trasllada a Barcelona per realitzar estudis de perfeccionament de guitarra a l’Escola d’Arts Musicals Luthier amb els professors Arnaldur Arnarson i Alex Garrobé. Ha participat com a actiu en cursets internacionals amb mestres com David Russell, Hopkinson Smith, Manuel Barrueco i José Tomás. Ha realitzat concerts a Isl ndia i Espanya com a solista i és membre del quartet Mosaic.

Halldór Már Stefánsson
Guitarra acústica Alhambrala musicala musicala musicaCiutadans de la Repúblicacom el  vam fer...agraïmentssala de prensabotiga
homepresentacióla musicaCiutadans de la Repúblicacom el vam fer...agraïmentssala de prensabotiga
amb les manscon las manos
Sea StringsSea StringsSea Strings
©ergoclicksEduard Rodés & ERGOCLICKSyoutubespotifyyoutubemailback