lineaRepública Mediterrànea (CA)
República Mediterrànea (EN)
República Mediterránea (ES)
República Mediterránea (PT)
linea
Clara
LibertéLiberté
ClaraClara
Al IskandariyahAl Iskandariyah
Dona en siena de Helios GómezDona en siena de Helios Gómez
Sal i sucreSal i sucre
Et trobaré a faltarEt trobaré a faltar
Clara
música: Eduard Rodés

Els nostres fills es fan grans sense que puguem fer altra cosa que intentar entendre’ls i adaptar-nos a les noves situacions i relacions que se’ns presenten. I si de petits els havíem de posar a dormir amb un conte i una cançó de bressol, en l’adolescència hem d’intentar que ens deixin viure i dormir. La música sempre ha estat un bon camí per intentar-ho, no sempre amb èxit. Vaig compondre aquesta peça a la meva filla Clara, per dir-li que l’estimo i per a situacions de crisi. I espero que amb el temps em perdoni la maldat d’haver posat una mica de la seva fera en la meva música, que no és altra cosa que una forma d’amor paternal.

María José Boira
Nascuda a Barcelona, comença els estudis de guitarra amb Fernando Alonso. El 1987 continua els estudis de perfeccionament de guitarra a l’Escola d’Arts Musicals Luthier amb els professors William Waters, Manuel González, Fernando Rodríguez, Arnaldur Arnarson, Alex Garrobé i Xavier Coll. Ha realitzat concerts internacionals com a solista i amb el quartet Mosaic.

María José Boira
Luthier: Joaquín Garcíala musicala musicala musicaCiutadans de la Repúblicacom el  vam fer...agraïmentssala de prensabotiga
homepresentacióla musicaCiutadans de la Repúblicacom el vam fer...agraïmentssala de prensabotiga
amb les manscon las manos
Sea StringsSea StringsSea Strings
©ergoclicksEduard Rodés & ERGOCLICKSyoutubespotifyyoutubemailback