castellanoenglishcatalàitalianofrenchportuguêsagraïments

Cada obra que he publicat ha comptat amb persones que amb les seves contribucions han permès realitzar la producció i publicació, que és una part important del que queda per sempre. En aquesta ocasió voldria agrair l'ajuda i confiança rebuda del Port de Barcelona i de Joaquim Coello, tant per a la publicació de la meva obra anterior República Mediterrània com per haver-me donat la possibilitat de crear i desenvolupar la Escola Europea de Short Sea Shipping. Dos elements determinants que conformen l'escenari en el qual es crea aquesta obra. Per poder portar una idea a la realitat fa falta algú amb suficient visió, poder i recursos que cregui en ella. En aquesta ocasió la seva contribució ha estat igualment decisiva perquè em va regalar un punt de suport inicial que va permetre construir la resta.

El meu agraïment a José Francisco Vidal pel seu entusiasme, ajuda i participació en els meus treballs; a Jesús del Rio que em va facilitar informació de l'obra sobre Ramon LLull escrita per Amador Vega, i perquè em va regalar els versos d'or de Pitàgores en els que vaig trobar la Tetraktys; a Toni Tobella que va embolicar els textos originals en anglès, la lingua franca de la República Mediterrània, amb tota la sensibilitat i poesia un cor que estima la música; a Salvador Brotons que em va ajudar en els aspectes musicals de la producció; A Ramon Andreu pel seu treball en els arranjaments per a quartet de corda que avui ja formen part indissoluble de les peces d'aquesta obra; A Halldór Már Stefansson que m'ha preparat les partitures, les maquetes i sempre aporta idees per a la producció. I a Carles Trepat i als membres del Quartet Teixidor perquè han volgut dedicar-li temps i afecte a la meva música.

Una sèrie d'organitzacions i empreses han contribuït a finançar la producció mitjançant l'adquisició de sèries importants del disc. A Tots ells el meu agraïment per la seva ajuda.Short Sea Promotion Center Spain Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia Corporación APPLUS+
Short Sea Promotion Center Spain Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia Corporación APPLUS+
Institut d'Estudis Financers Porto de Aveiro Associação dos Agentes de Navegação de Portugal
Institut d'Estudis Financers Porto de Aveiro Associação dos Agentes de Navegação de Portugal

I a tots els qui m'han enviat correus electrònics i cartes amb comentaris sobre la meva obra, i que guardo com el meu millor tresor. Ells fan que molt d'aquest treball tingui sentit.

Eduard Rodes - ergoclicks@gmail.com

home
el discel disccom el  vam fer...agraïmentssala de premsabotiga i regals
presentacióel disccom el vam fer...agraïmentssala de premsabotiga i regals
amb les mans
(CAT)
(ES)(EN)(FR)
República Mediterrànea
(CAT)
(ES) (PT) (EN)
©ergoclicksEduard Rodés & ERGOCLICKSyoutubespotifyyoutubemail