IL3, la nova marca per als Estudis de Formació Continuada de la UB

La Universitat de Barcelona ubicarà en un edifici del 22@ aquests ensenyaments

La UB estrena, aquest curs, una nova marca per als seus Estudis de Formació Continuada, l’Institute for LifeLong Learning (IL3). A més, ubicarà en un edifici del districte 22@ aquests ensenyaments, a l’antiga fàbrica Canela, situada a prop de la plaça de les Glòries. Les dues iniciatives es van presentar el 10 de novembre a l’Auditori del CCIB del Fòrum, en un acte presidit pel rector Màrius Rubiralta i en el qual van participar Joan Clos, alcalde de Barcelona; Joan-Francesc Pont, director general dels Estudis de Formació Continuada; Agustí Ten, sotsdirector, i Miquel Barceló, president executiu del 22@.
Tant la nova seu com la marca responen a una nova dimensió de la Formació Continuada de la Universitat de Barcelona, per situar-la al nivell més alt i apostar pel nou districte tecnològic 22@. Els Estudis de Formació Continuada de la UB recullen l’experiència de dues entitats existents d’aquesta Universitat: el Centre de Formació Continuada Les Heures, i la UB Virtual, especialitzada en l’ense-nyament a distància.
En l’acte de presentació a l’Auditori del Fòrum, Joan Clos va manifestar la seva satisfacció perquè la UB “suma esforços i sinergies amb la ciutat i s’implanta en el nou districte tecnològic de Barcelona”. Així mateix, va assenyalar que “a la ciutat ens hi juguem molt amb el futur de les universitats, amb la seva fortalesa i constància”. Durant l’acte, hi va haver, també, l’actuació del guitarrista Carles Trepat, que va estrenar Liberté, una composició d’Eduard Rodés sobre un poema de Paul Eluard del 1942.

Moment de l’acte de presentació de l’IL3

La nova marca dels Estudis de Formació Continuada vol ser una imatge moderna, amb força i amb una clara vocació d’internacionalització.

Una antiga fàbrica, nova seu per a la Formació Continuada
L’antiga fàbrica tèxtil Canela, situada al carrer Ciutat de Granada número 131, té cinc plantes, amb 3.624,68 m2 de superfície, dels quals 1.084 m2 són d’aulari, i 2.540,62 m2, d’oficines, serveis i cafeteria-restaurant. En total, consta de vint-i-vuit aules, set de les quals són d’informàtica.