lineaRepública Mediterrànea (català)República Mediterránea (castellano)(portugues)linea
Republica Mediterrania

CARTA DE NAVEGACIÓ
Aquesta República Mediterrània no és un Estat. És un espai de convivència en el qual floreixen la cultura i la civilització; un món en el qual cada home i cada dona busca la seva felicitat.
No és un feu masculí, propietat exclusiva dels déus terribles i venjadors del Llibre. És un Mediterràni femení, il·luminat per Isis i per Minerva, per la llegenda d’una Maria Magdalena capaç d’estimar i ser estimada.
És un Mediterràni laic o no seria el Mare Nostrum, perquè malviuria dividit i amenaçat pels executors de la venjança divina.
Un espai on fer la revolució que avui necessita el món: la del coneixement. Les dificultats polítiques i religioses s’alimenten de la ignorància i de la superstició. El coneixement es manté distribuït de manera injusta i han de trencar-se els murs perquè la saviesa s’estengui sobre la terra.
Per a aquesta labor hem d’utilitzar i universalitzar internet i els mitjans de comunicació, ha de generalitzar-se com a lingua franca el domini de l’anglès, i els reformistes demòcrates de tots els països han d’elevar la seva veu, conforme a la seva pròpia tradició, però amb el suport manifest i eficaç dels seus conciutadans de la resta del món.

LibertéLiberté
ClaraClara
Al IskandariyahAl Iskandariyah
Dona en siena de Helios GómezDona en siena de Helios Gómez
Sal i sucreSal i sucre
Et trobaré a faltarEt trobaré a faltar
presentacióel disccontinguts adicionalscom el  vam fer...agraïmentssala de prensabotiga i regals
presentacióel disccontinguts adicionalscom el vam fer...agraïmentssala de prensabotiga i regals
amb les mansWhith One's Handscon las manos
Sea StringsSea StringsSea Strings
© 2006 Eduard Rodés Gubern. Todos los derechos reservadosavis legalmail