avec les mains (FRA) | amb les mans (CAT)con las manos (ESP) | with one's hands (ENG)presentació

La creació representa un misteri que em costa desentranyar. Crec que es tracta d’un mecanisme de protecció interior que s’activa per treure a la llum el resultat de la introspecció i d’aquelles coses que ens preocupen i ens ocupen. O com diu una bona amiga psicòloga, serveix per matar els petits dimonis que portem dins. El cert és que quan ocórre, quan la música sorgeix, jo sóc el primer sorprès, no sense que es compleixin algunes veritats conegudes: molta feina a més a més de la inspiració, que és capriciosa.

«Amb les mans» t’apropa al fruit d’aquest recorregut. En allò que m’acorrala, amb «Palestina», un conflicte sense resoldre, i «La Llum», sobre la vida de Francesc Ferrer i Guardia. En allò que interioritzo amb «Per fi» i «Viatge a l’Empordà»: un passeig per la meva vida, des de la infància fins a la maduresa, amb paisatges de llocs, de persones i de músiques, però sobretot amb sensacions, sabors, olors…

La meva intenció i repte ha estat intentar explicar aquestes històries amb la meva música. Amb un llenguatge que evoqui les imatges que les acompanyen. Per entendre-les millor, cal apropar-se al personatge, a la història, al moment o al lloc, per la qual cosa a cada obra he inclòs una breu explicació que espero que permeti entendre més i millor aquest treball. La María José, en Halldór, en Carles i en Fernando han aconseguit interpretar allò que volia dir i ho han sabut explicar de forma màgica. Gràcies a ells per aquest regal i a tu per apropar-te a conèixer-lo.

Eduard Rodés

home
el discclub d'amicscom el  vam fer...agraïmentssala de prensamenu
el discclub d'amicscom el vam fer...agraïmentssala de prensabotiga i regals

República MediterràniaRepública MediterràniaRepública Mediterránea
Sea StringsSea StringsSea Strings
©ergoclicksEduard Rodés & ERGOCLICKSyoutubespotifyyoutubemailback